• Vragen? Bel 0180 - 85 39 20

  Vloerisolatie: in ca. 4 jaar terugverdiend!

  Besparing op uw energiekosten, geen optrekkend vocht vanuit de kruipruimte, warme vloeren en daardoor warme voeten: dat zijn de voordelen van vloerisolatie.

  Hoeveel kan ik besparen na het aanbrengen van vloerisolatie?

  Gas voor het opwarmen van uw woning wordt steeds duurder in Nederland.
  Met vloerisolatie voorkomt u dat warmte verloren gaat in de kruipruimte, en zo haalt u meer rendement uit uw verwarming en slaat deze minder snel aan.
  De investering voor uw vloerisolatie heeft u gemiddeld in vier jaar terugverdiend! Met de stijgende gasprijzen wordt deze termijn steeds korter.

  Woningwaarde stijgt met vloerisolatie

  De waarde van uw woning stijgt na het plaatsen van isolatie. Uw woning is namelijk energiezuiniger, waardoor uw woning een hoger energielabel krijgt. Een hoger energielabel is beter voor het milieu, daar draagt u dus ook uw steentje aan bij, denk aan het naderende klimaatakkoord.

  Soorten vloerisolatie

  Er zijn verschillende typen vloerisolatie die u kunt toepassen. Welk type vloerisolatie geschikt is voor uw woning hangt af van verschillende factoren. Laat een specialist van Isoleerwel langskomen voor een gratis inspectie van uw kruipruimte, en een vrijblijvende offerte op maat.

  Knauf Jetspray

  JetSpray is een minerale wol gemaakt van 90% gerecycled glas. Het wordt met een bindmiddel gemengd zodat het tegen de onderkant van steenachtige of betonnen vloeren geblazen kan worden.

  Isolatiefolie (PIF)

  Isofolie bestaan uit thermosdekens. Thermodekens zijn lange dekens met verschillende lagen folie met een noppenfolie en kleine luchtkamers.

  Tonzon

  De vloerisolatie van Tonzon bestaat uit thermoskussens, deze thermoskussens zijn gemaakt van reflectiefolie en gevuld met stilstaande lucht.

  Gratis isolatieadvies?

  De specialisten van Isoleerwel komen gratis bij u langs om uw woning te inspecteren en advies te geven.

  Vul het formulier in op de pagina. U heeft binnen 24 uur een reactie! (op werkdagen)

  Overige diensten

  Isoleerwel

  Over ons
  Referenties
  Vacatures
  Privacy verklaring

  Ons werkgebied is de regio Krimpen aan den Ijssel. Hier vallen dus ook de plaatsen Krimpen aan de Lek, Capelle aan den IJssel, Gouda en Dordrecht onder.

  Contact

  Isoleerwel
  Griendstraat 13
  2921 LA Krimpen aan den Ijssel

  www.isoleerwel.nl
  Tel. Algemeen: 0180 853920
  Mail Algemeen : info@isoleerwel.nl

  KvK: 74924842
  BTW: NL860075461B01
  IBAN: NL16RABO0302273980

  Copyright © 2018 COBUS! All rights reserved.