• Vragen? Bel 0180 - 85 39 20

  Vloerisolatie: in ca. 4 jaar terugverdiend!

  Geen optrekkend vocht vanuit de kruipruimte, warme vloeren en daardoor warme voeten én besparing op uw energiekosten. Dat zijn de voordelen voor het plaatsen van vloerisolatie in uw woning.

  Hoeveel geld kan ik besparen met vloer isolatie?

  Gas voor het opwarmen van uw woning wordt steeds duurder in Nederland, omdat er weinig gas meer geproduceerd wordt. Met vloerisolatie blijft de warmte beter in uw kamers, waardoor u kunt besparen op de energiekosten. De investering voor uw vloerisolatie heeft u gemiddeld in vier jaar terugverdiend!

  Woningwaarde stijgt met vloerisolatie

  De waarde van uw woning stijgt met het plaatsten van isolatie. Uw woning is namelijk energiezuiniger, waardoor uw woning een betere energielabel ontvangt. Een hoger energielabel is beter voor het milieu, waardoor de waarde van de woning stijgt.

  Typen vloerisolatie

  Er zijn verschillende type vloerisolatie die u kunt toepassen in uw woning. Welk type vloerisolatie geschikt is voor uw woning? Dat hangt af van verschillende factoren. Laat de specialisten van Isoleerwel langskomen voor een gratis controle van uw kruipruimte en een vrijblijvend advies.

  Tonzon

  Isolatie waarbij er zowel isolatiefolie als thermokussens worden geplaatst onder de vloer.

  Isolatiefolie

  Isofolie bestaan uit thermosdekens. Thermodekens zijn lange dekens met verschillende lagen folie met een noppenfolie en kleine luchtkamers.

  PIR platen

  PIR platen zijn platen die bestaan uit PUR. De platen zijn in de fabriek ontwikkeld en hebben de perfecte verhouding en een dichte structuur. De platen zijn bedekt met een zilverfolie laagje, zodat ze geen vocht kunnen aantrekken.

  De PIR platen zijn verkijgbaar in verschillende dikten. De meest gangbare maat is 60 mm dikte en 2,7 rd.

  Isofekt Plus (PUR)

  PUR is schuim met een isolerende werking. We spuiten het naadloos onder uw vloer. De PUR schuim kan in verschillende diktes en isolatiewaardes worden toegepast.

  Benieuwd wat vloerisolatie u kost?

  Ook besparen op de energiekosten? Vraag een offerte voor uw vloerisolatie op via het formulier! We nemen binnen 24 uur contact met u op.

  Ons werkgebied voor vloerisolatie is de regio Krimpen aan de Lek. Hier vallen dus ook de plaatsen Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Gouda en Dordrecht onder.

  Neem direct contact met ons op!

  Gratis kruipruimte-check laten uitvoeren?

  De specialisten van Isoleerwel komen gratis bij u langs om uw woning te inspecteren en advies te geven.
  Vul het formulier in op de pagina. U heeft binnen 24 uur een reactie! (op werkdagen)

  Overige diensten

  Isoleerwel

  Contact

  Isoleer Wel

  Tiendweg 37d
  Krimpen aan de Lek
  Zuid Holland
  2931LC

  Tel: 0180 853 920

  info@www.isoleerwel.nl

  Copyright © 2018 COBUS! All rights reserved.