• Vragen? Bel 0180 - 85 39 20

  Schelpen

   

  Waarom bodemisolatie met Schelpen?

  De bodem van uw kruipruimte kan met verschillenden materialen worden geïsoleerd. Dit materiaal (schelpen)worden voornamelijk gekozen, omdat het een natuurproduct is. De voorraad  in de zee is oneindig,  waardoor het onbeperkt van de zeebodem gewonnen kan worden.

  Ze worden, voor ze in de kruipruimte worden toegepas, eerst grondig gespoeld en gewassen. Ze isoleren iets, maar helpen vooral bij het vochtprobleem in de kruipruimte.

  Hoe gaat het in zijn werk?

  Aan de hand van de oppervlakten en de hoogten van de te isoleren ruimten, worden door ons de kuubs bepaald die nodig zijn om een  juiste laagdikte te krijgen. Voor het blazen van het materiaal in de kruipruimte komt er een vrachtwagen  met een lange slang. Deze heeft een speciale blaastechniek, waarmee er via het kruipluik een laag schelpen in de kruipruimte wordt geblazen.

  Schelpen isolatie voor uw woning?

  Benieuwd wat de kosten van schelpen voor uw woning zijn? Vul het contactformulier in! Isoleerwel komt graag geheel vrijblijvend bij u langs voor advies en het opstellen van een offerte op maat. U heeft binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

  Gratis isolatieadvies?

  De specialisten van Isoleerwel komen gratis bij u langs om uw woning te inspecteren en advies te geven.

  Vul het formulier in op de pagina. U heeft binnen 24 uur een reactie! (op werkdagen)

  Overige diensten

  Isoleerwel

  Over ons
  Referenties
  Vacatures
  Privacy verklaring

  Ons werkgebied is de regio Krimpen aan de Lek. Hier vallen dus ook de plaatsen Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Gouda en Dordrecht onder.

  Contact

  Isoleerwel
  Tiendweg 37d
  2931 LC Krimpen aan de Lek

  www.isoleerwel.nl
  Tel. Algemeen: 0180 853920
  Mail Algemeen : info@isoleerwel.nl

  KvK: 70486247
  BTW: NL858338944B01
  IBAN: NL16RABO0302273980

  Copyright © 2018 COBUS! All rights reserved.