• Vragen? Bel 0180 - 85 39 20

  Kruipruimte isoleren? Een goede woningisolatie begint in de kruipruimte!

  Uw kruipruimte isoleren? Bij veel huizen die ouder zijn dan 30 jaar is er nog geen kruipruimte isolatie aangebracht. Hierdoor trekt er bij deze huizen nog steeds vocht vanuit de kruipruimte naar de woning. Dit zorgt er bijvoorbeeld voor dat de vloer erg koud aanvoelt. Bij Isoleerwel.nl zijn we gespecialiseerd in het isoleren van kruipruimtes en allerlei andere soorten isolatie. Wilt u weten wat de mogelijkheden als u uw kruipruimte laat isoleren bij Isoleerwel? Op deze pagina geven wij u meer informatie.

  Wilt u liever direct contact met ons? Vul dan het contactformulier in.

  Kruipruimte isoleren - Isoleerwel.nl

  Uw stookkosten verlagen door kruipruimte isoleren

  Een grote reden voor veel huishoudens om hun kruipruimte te laten isoleren is de besparing. Met kruipruimte isolatie bent u namelijk veel minder energiekosten kwijt. Dit komt doordat er vanuit de kruipruimte veel minder kou in uw woning trekt. Wanneer uw kruipruimte geïsoleerd is zal uw verwarming veel minder moeite hoeven doen om uw huis warm te krijgen. Hierdoor kunnen de stookkosten snel verminderen.

  Een gratis kruipruimte inspectie

  Twijfelt u of uw kruipruimte geïsoleerd moet worden? Dan kunt u bij Isoleerwel een gratis kruipruimte inspectie aanvragen. Tijdens een kruipruimte inspectie controleren wij de kruipruimte op allerlei belangrijke punten. Aan de hand hiervan geven wij u een vrijblijvend advies.

  Wij doen alles wat te maken heeft met isoleren

  Bij Isoleerwel bent u aan het juiste adres voor alles wat te maken heeft met isoleren. Naast het isoleren van de kruipruimte verzorgen wij onder andere ook:

  • Spouwmuurisolatie
  • Bodemisolatie
  • Vloerisolatie
  • Dakisolatie

  Wanneer u interesse heeft in één van de diensten kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Wij zullen dan zo snel mogelijk vrijblijvend advies aan u geven.

  Isoleren met subsidie

  Een veel gebruikte reden voor woningeigenaren om de kruipruimte niet te isoleren is de investering. Doordat er tegenwoordig veel subsidies zijn, is de investering nog minder geworden. Hierdoor heeft u gemiddeld binnen vier jaar de investering eruit. Door de subsidieregelingen die er tegenwoordig gelden kunt u voor een zeer interessante prijs uw kruipruimte laten isoleren. Op onze ‘subsidie’ pagina vindt u alle subsidies op een rijtje. Voor andere isolaties zijn er namelijk verschillende subsidiemogelijkheden.

  Kruipruimte renovatie of kruipruimte isoleren

  Ondanks dat u uw kruipruimte al heeft laten isoleren, kan het ook zijn dat uw kruipruimte toe is aan een renovatie. Veel voorkomende problemen zijn lekkende leidingen en het rotten van houten balkkoppen. Allereerst bekijken we uw kruipruimte en analyseren we welke werkzaamheden er moeten worden verricht om de kruipruimte te renoveren. Vaak kunnen we bijvoorbeeld binnen één dag uw leidingen renoveren. Uiteraard kunnen wij eerst voor u een vrijblijvende offerte maken.

  Persoonlijk communiceren

  Bij Isoleerwel zijn we gespecialiseerd op het gebied van isolaties. Welke isolatie u ook heeft, wij pakken het graag met beide handen aan. Wij zijn een middelgroot familiebedrijf. Hierdoor communiceren wij op een persoonlijke manier. U voorzien van een eerlijk advies vinden we erg belangrijk. Daarom komen wij ook graag bij u langs om de huidige situatie in kaart te brengen en u vrijblijvend advies te geven.

  Neem contact met ons op

  Wilt u uw kruipruimte laten isoleren door Isoleerwel? Neem dan contact met ons op. Wanneer u ons contactformulier invult zullen wij binnen 24 uur contact met u opnemen.
  Ons werkgebied is de regio Krimpen aan de Lek. Hier vallen dus ook de plaatsen Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Gouda en Dordrecht onder.

  Gratis isolatieadvies?

  De specialisten van Isoleerwel komen gratis bij u langs om uw woning te inspecteren en advies te geven.

  Vul het formulier in op de pagina. U heeft binnen 24 uur een reactie! (op werkdagen)

  Overige diensten

  Isoleerwel

  Over ons
  Referenties
  Vacatures
  Privacy verklaring

  Ons werkgebied is de regio Krimpen aan den Ijssel. Hier vallen dus ook de plaatsen Krimpen aan de Lek, Capelle aan den IJssel, Gouda en Dordrecht onder.

  Contact

  Isoleerwel
  Griendstraat 13
  2921 LA Krimpen aan den Ijssel

  www.isoleerwel.nl
  Tel. Algemeen: 0180 853920
  Mail Algemeen : info@isoleerwel.nl

  KvK: 74924842
  BTW: NL860075461B01
  IBAN: NL16RABO0302273980

  Copyright © 2018 COBUS! All rights reserved.