• Vragen? Bel 0180 - 85 39 20

  HR++ EPS Isolatieparels

  Waarom bodemisolatie met HR++ EPS isolatieparels?

  De parels trekken geen vocht aan en zijn erg licht van gewicht, doordat ze kunnen drijven; op het eventueel vocht in de kruipruimte vormen ze een laag van isolatie. HR (Hoog Rendement) ++ EPS isolatieparels zijn kleine pareltjes gemaakt van EPS (Expanded Polystyrene) in grafietkleur, deze kleur zorgt ervoor dat de parels meer warmte kunnen aantrekken dan witte isolatieparels.
  De parels kunnen in elke (ook zeer krappe) kruipruimte worden geblazen en is een voordelige en snelle manier van isoleren. Met de laagdikte die isoleerwel aanbrengt wordt er een isolatiewaarde gehaald van 3.5 Rc.

  Hoe gaat het in zijn werk?

  Eerst wordt de bodem van de kruipruimte vrijgemaakt van oneffenheden en waar nodig geëgaliseerd. Met een speciale inblaasmachine wordt er een laag van 17 tot 20 cm parels op de bodem van de kruipruimte geblazen. Door het lichte gewicht van de isolatieparels kunnen deze gemakkelijk egaal verspreid worden.

  HR++ EPS isolatieparels voor uw woning?

  Benieuwd wat de kosten van deze isolatie voor uw woning zijn? Vul het contactformulier in! Isoleerwel komt graag geheel vrijblijvend bij u langs voor advies en het opstellen van een offerte op maat. U heeft binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

  Gratis isolatieadvies?

  De specialisten van Isoleerwel komen gratis bij u langs om uw woning te inspecteren en advies te geven.

  Vul het formulier in op de pagina. U heeft binnen 24 uur een reactie! (op werkdagen)

  Overige diensten

  Isoleerwel

  Over ons
  Referenties
  Vacatures
  Privacy verklaring

  Ons werkgebied is de regio Krimpen aan den Ijssel. Hier vallen dus ook de plaatsen Krimpen aan de Lek, Capelle aan den IJssel, Gouda en Dordrecht onder.

  Contact

  Isoleerwel
  Griendstraat 13
  2921 LA Krimpen aan den Ijssel

  www.isoleerwel.nl
  Tel. Algemeen: 0180 853920
  Mail Algemeen : info@isoleerwel.nl

  KvK: 74924842
  BTW: NL860075461B01
  IBAN: NL16RABO0302273980

  Copyright © 2018 COBUS! All rights reserved.