• Vragen? Bel 0180 - 85 39 20

  HR Grafiet isolatieparels

   

  Waarom bodemisolatie met HR Grafiet isolatieparels?

  De parels trekken geen vocht aan en zijn erg ligt van gewicht, waardoor ze kunnendrijven op het eventueel vocht in de kruipruimte en vormt ze een laag van isolatie. HR (Hoog Rendement) Grafiet isolatieparels zijn kleine pareltjes gemaakt van EPS (Expanded Polystyrene) in grafiet-kleur, deze kleur zorgt ervoor dat de parels meer warmte kunnen aantrekken dan witte isolatieparels.

  De parels kunnen in elke (ook zeer krappe) kruipruimte worden geblazen en is een voordelige en snelle manier van isoleren. Met de laagdikte die isoleerwel aanbrengt wordt er een isolatiewaarde gehaald van 3.5 Rc.

  Hoe gaat het in zijn werk?

  Eerst wordt de bodem van de kruipruimte vrijgemaakt van oneffenheden en waar nodig geëgaliseerd. Met een speciale inblaasmachine wordt er een laag van 20-30 cm parels op de bodem van de kruipruimte geblazen. Door het lichte gewicht van de isolatieparels kunnen ze gemakkelijke egaal verspreid worden.

  HR Grafiet isolatieparels voor uw woning?

  Benieuwd wat de kosten van deze isolatie voor uw woning zijn? Vul het contactformulier in! Isoleerwel komt graag geheel vrijblijvend bij u langs voor advies en het opstellen van een offerte op maat. U heeft binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

  Gratis isolatieadvies?

  De specialisten van Isoleerwel komen gratis bij u langs om uw woning te inspecteren en advies te geven.

  Vul het formulier in op de pagina. U heeft binnen 24 uur een reactie! (op werkdagen)

  Overige diensten

  Isoleerwel

  Over ons
  Referenties
  Vacatures
  Privacy verklaring

  Ons werkgebied is de regio Krimpen aan de Lek. Hier vallen dus ook de plaatsen Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Gouda en Dordrecht onder.

  Contact

  Isoleerwel
  Tiendweg 37d
  2931 LC Krimpen aan de Lek

  www.isoleerwel.nl
  Tel. Algemeen: 0180 853920
  Mail Algemeen : info@isoleerwel.nl

  KvK: 70486247
  BTW: NL858338944B01
  IBAN: NL16RABO0302273980

  Copyright © 2018 COBUS! All rights reserved.