• Vragen? Bel 0180 - 85 39 20

  HR++ EPS isolatieparels

  Wat is spouwmuurisolatie met HR++ EPS isolatieparels?

  HR++ EPS isolatieparels zijn kleine grafiet korreltjes die gemaakt zijn van EPS (het welbekende piepschuim). Deze bolletjes worden besproeid met lijm en onder hoge druk in de spouwmuur gespoten. HR++ EPS isolatieparels zijn vochtbestendig en hebben een hoge isolatiewaarde. Doordat ze met hoge druk in de spouw worden gespoten vullen ze daadwerkelijk de gehele spouwmuur. Door de laag HR++ EPS isolatieparels tussen uw binnen- en buitenmuur ontstaat er een isolatielaag als schild om uw woning. Dit zorgt voor meer wooncomfort en een lager energieverbruik.

  Hoe wordt het aangebracht?

  Voordat de spouwmuurisolatie kan worden aangebracht, worden er op de scheiding naar de buren lange borstels in de spouwmuur geplaatst. Dit zorgt ervoor dat alleen uw spouwmuur wordt geïsoleerd en niet die van uw buren.
  Als uw woning vrijstaand is, is dit uiteraard niet nodig. Daarna worden de eventueel aanwezige ventilatieroosters dichtgezet, dit is omdat de spouwmuurisolatie anders door de ventilatie openingen naar buiten kan komen. Later worden er nieuwe renovatieroosters geboord, door de spouwmuur naar de kruipruimte, zodat uw kruipruimte nog wel goed kan blijven ventileren.

  Uiteindelijk kan de spouwmuurisolatie worden aangebracht. Er wordt op verschillende plaatsen,in de voeg, een klein gaatje geboord in de buitengevel, dit is een speciaal patroon wat uitgezet wordt op uw gevel. Door de gaatjes wordt de spouw met hogedruk gevuld met HR++ EPS isolatieparels in combinatie met lijm. Na het vullen van de spouw worden de gaatjes weer netjes dichtgezet en met voegmiddel op kleur gemengd. Hierdoor zijn deze nauwelijks meer zichtbaar.

  Vooraf inspectie van de spouwmuur

  Voordat wij de spouwmuurisolatie kunnen aanbrengen wordt de spouwmuur eerst geïnspecteerd. Hierbij wordt er met een endoscoopcamera in de spouwmuur gekeken. Het is erg belangrijk dat de spouwmuur niet vervuild of vochtig is. Ook wordt er dan gekeken naar de dikte van de spouwmuur, de hoogte (i.v.m. met het gebruik van een hoogwerker) en natuurlijk het aantal vierkante meters.

  Vervuiling in de spouwmuur

  Na een inspectie van de spouwmuur met een endoscoopcamera, kan het zijn dat er vervuiling wordt gevonden in de spouwmuur. Als er vervuiling in de spouwmuur aanwezig is zal deze eerst moeten worden verwijderd. Bij vervuiling kunt u denken aan oude en vaak half verteerde isolatie of bouw- en/of cementresten. Door vervuiling in de spouwmuur kunt u problemen krijgen in uw woning zoals vochtdoorslag en schimmelplekken. De vervuiling in de spouwmuur kan worden weggezogen met een speciaal afzuigsysteem, welke aangesloten wordt op een opening, vooraf gemaakt in de buitengevel. Nadat de spouwmuur is schoongemaakt kan deze opnieuw gevuld worden met de juiste isolatie.

  Spouwmuurisolatie voor uw woning?

  Benieuwd wat de kosten zijn voor het isoleren van uw spouwmuur? Vul het contactformulier in! Isoleerwel komt graag geheel vrijblijvend bij u langs voor advies en het opstellen van een offerte op maat. U heeft binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

  Gratis isolatieadvies?

  De specialisten van Isoleerwel komen gratis bij u langs om uw woning te inspecteren en advies te geven.

  Vul het formulier in op de pagina. U heeft binnen 24 uur een reactie! (op werkdagen)

  Overige diensten

  Isoleerwel

  Over ons
  Referenties
  Vacatures
  Privacy verklaring

  Ons werkgebied is de regio Krimpen aan den Ijssel. Hier vallen dus ook de plaatsen Krimpen aan de Lek, Capelle aan den IJssel, Gouda en Dordrecht onder.

  Contact

  Isoleerwel
  Griendstraat 13
  2921 LA Krimpen aan den Ijssel

  www.isoleerwel.nl
  Tel. Algemeen: 0180 853920
  Mail Algemeen : info@isoleerwel.nl

  KvK: 74924842
  BTW: NL860075461B01
  IBAN: NL16RABO0302273980

  Copyright © 2018 COBUS! All rights reserved.