• Vragen? Bel 0180 - 85 39 20

  Bodemisolatie

  Bodemisolatie is een ideale oplossing bij een krappe kruipruimte, en sluit het vocht op de bodem af.

  Wat is bodemisolatie?

  Een kruipruimte is vaak vochtig. Bij bodemisolatie wordt er een laag isolatie op de bodem van de kruipruimte aangebracht, deze laag sluit de bodem van de kruipruimte af.
  Hierdoor kan vocht niet meer optrekken en voelt uw vloer minder koud aan.
  Ook het binnenklimaat in de woning wordt minder vochtig en dus gezonder.

  Besparen met bodemisolatie

  Door het aanbrengen van bodemisolatie in de kruipruimte verliest u ook nog eens minder warmte, dus haalt u meer rendement uit uw verwarming en gaat u besparen op uw energiekosten.

  Soorten bodemisolatie

  Er zijn verschillende soorten bodemisolatie die u kunt toepassen. Welk type bodemisolatie geschikt is voor uw woning hangt af van verschillende factoren. Laat een specialist van Isoleerwel langskomen voor een gratis inspectie van uw kruipruimte en een vrijblijvende offerte op maat.

  HR++ EPS isolatieparels

  HR Grafiet isolatieparels trekken geen vocht aan en zijn erg ligt van gewicht, daarom gaan ze drijven op het eventueel vocht in de kruipruimte en vormen zo een laag van isolatie.

  Schelpen

  Naast het storten van isolatieparels kunt u ook schelpen in de kruipruimte laten storten. Deze milieuvriendelijke isolatie laat geen vochtige lucht door in de kruipruimte, zelfs wanneer de schelpen voor een deel onder water liggen.

  Isolatie chips

  De isolatiechips trekken geen vocht aan en zijn erg licht van gewicht, doordat ze kunnen drijven; op het eventueel vocht in de kruipruimte vormen ze een laag van isolatie.

  Bodemfolie kuip

  Ons stevige bodemfolie zorgt ervoor dat het vocht op de bodem van de kruipruimte onder de folie blijft, en zo stopt de verdamping van het vocht in de kruipruimte. De luchtvochtigheid daalt met het plaatsen van bodemfolie tot wel 60%. Het vocht in bijvoorbeeld een houten vloer daalt tot 10%.

  Kalkkorrels

  Uw kruipruimte laten ophogen kan met verschillenden materialen, kalkorrels zijn qua kosten de middenklasse. Kalkorrels komen vrij als restproduct van waterontharding bij een drinkwater bedrijf, hierdoor wordt het milieu dus minimaal belast en kiest u voor een natuurproduct.

  Gratis isolatieadvies?

  De specialisten van Isoleerwel komen gratis bij u langs om uw woning te inspecteren en advies te geven.

  Vul het formulier in op de pagina. U heeft binnen 24 uur een reactie! (op werkdagen)

  Overige diensten

  Isoleerwel

  Over ons
  Referenties
  Vacatures
  Privacy verklaring

  Ons werkgebied is de regio Krimpen aan den Ijssel. Hier vallen dus ook de plaatsen Krimpen aan de Lek, Capelle aan den IJssel, Gouda en Dordrecht onder.

  Contact

  Isoleerwel
  Griendstraat 13
  2921 LA Krimpen aan den Ijssel

  www.isoleerwel.nl
  Tel. Algemeen: 0180 853920
  Mail Algemeen : info@isoleerwel.nl

  KvK: 74924842
  BTW: NL860075461B01
  IBAN: NL16RABO0302273980

  Copyright © 2018 COBUS! All rights reserved.