• Vragen? Bel 0180 - 85 39 20

  Bodemisolatie

  Wanneer de kruipruimte van de vloer minder hoog is dan 25 centimeter, is het niet mogelijk om vloerisolatie aan te brengen. U kunt ervoor kiezen om de kruipruimte dieper te maken. Isoleerwel zuigt dan met een zuigwagen de kruipruimte leeg. U kunt er in deze situatie echter ook voor bodemisolatie kiezen en toch besparen op uw energiekosten! 

  Wat is bodemisolatie?

  Een kruipruimte is vochtig en koud. Bij bodemisolatie wordt de bodem van de kruipruimte afgedekt waardoor het vocht en de kou vanuit de bodem onder de isolatielaag blijft. Voor iedere situatie is een passende oplossing!

  Wanneer er een isolatielaag op de bodem van de kruipruimte is gelegd, wordt de lucht boven de isolatielaag droger en warmer, waardoor er minder energieverlies is in uw woning.

  Materialen voor bodemisolatie

  Er zijn verschillende typen bodemisolatie waarvoor u kunt kiezen.

  HR Grafiet isolatieparel

  HR Grafiet isolatieparels trekken geen vocht aan en zijn erg ligt van gewicht, daarom gaan ze drijven op het eventueel vocht in de kruipruimte en vormen zo een laag van isolatie.

  Schelpen

  Naast het storten van isolatieparels kunt u ook schelpen in de kruipruimte laten storten. Deze milieuvriendelijke isolatie laat geen vochtige lucht door in de kruipruimte, zelfs wanneer de schelpen voor een deel onder water liggen.

  Kalkkorrels

  Uw kruipruimte laten ophogen kan met verschillenden materialen, kalkorrels zijn qua kosten de middenklasse. Kalkorrels komen vrij als restproduct van waterontharding bij een drinkwater bedrijf, hierdoor wordt het milieu dus minimaal belast en kiest u voor een natuurproduct.

  Bodem ophogen

  Sommige woningen in bepaalde regio’s in nederland kampen met een verzakte kruipruimte. Isoleerwel heeft diverse oplossingen ter ophoging van de kruipruimte.

  bodemisolatie

  Lava

  Uw kruipruimte laten ophogen kan met verschillenden materialen, Lava zijn stukjes vulkanisch gesteente met veel kleine holtes. Waardoor het erg ligt van gewicht is, daarom is de kans op verzakking in de toekomst iets minder groot.

  Zand

  Uw kruipruimte laten ophogen kan met verschillenden materialen, zand is daarvan één van de voordeligste. Het voordeel is dat mocht de bodem van de kruipruimte door de jaren heen weer verzakken u voordelig deze weer wat bij kunt laten vullen.

  Bodemfoliekuip

  Staat er in u kruipruimte permanent water?

  Isoleerwel kan een stevig bodemfoliekuip in uw kruipruimte monteren, u heeft dan voortaan een kurk droge kruipruimte. Lees hier meer over de bodemfoliekuip

  Hoe krijg ik mijn kruipruimte voortaan droog?

  Vul het contactformulier in! Isoleerwel komt graag geheel vrijblijvend bij u langs voor advies en het opstellen van een offerte op maat. U heeft binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

  Ons werkgebied is de regio Krimpen aan de Lek. Hier vallen dus ook de plaatsen Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Gouda en Dordrecht onder.

  Neem direct contact met ons op!

  Gratis kruipruimte-check laten uitvoeren?

  De specialisten van Isoleerwel komen gratis bij u langs om uw woning te inspecteren en advies te geven.
  Vul het formulier in op de pagina. U heeft binnen 24 uur een reactie! (op werkdagen)

  Isolatie

  Vloerisolatie
  Bodemisolatie
  - Bodem ophogen
  - Bodemfolie
  Dakisolatie
  Spouwmuurisolatie

  Overige diensten

  Zonnepanelen

  Isoleerwel

  Over ons
  Veelgestelde vragen
  Certificaten

  Ons werkgebied is de regio Krimpen aan de Lek. Hier vallen dus ook de plaatsen Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Gouda en Dordrecht onder.

  Contact

  Isoleerwel:
  Tiendweg 37d
  2931 LC Krimpen aan de Lek
  www.isoleerwel.nl
  Tel. Algemeen: 0180 853920
  Mail Algemeen : info@isoleerwel.nl
  KvK: 70486247
  BTW: NL858338944B01
  IBAN: NL16RABO0302273980

  info@www.isoleerwel.nl

  Copyright © 2018 COBUS! All rights reserved.