• Vragen? Bel 0180 - 85 39 20

  Zand

   

  Waarom kruipruimte ophogen?

  In sommige regio’s in Nederland zijn bodemverzakkingen bijna onvermijdelijk. In extreme gevallen zakt de bodem ruim 30 cm per jaar! Bij huizen gebouwd op heipalen ontstaat er dan snel schade, doordat de woning niet mee zakt. Hierdoor kunnen er veel problemen ontstaan zoals de riolering die afbreekt in de buitenmuur, bestrating die wegzak en de drempel bij de deur die steeds hoger wordt. Ook kan het zijn dat er in de kruipruimte altijd een laagje water blijft staan. De oplossing is het ophogen van de kruipruimte.

  Waarom ophogen met zand?

  Uw kruipruimte laten ophogen kan met verschillenden materialen, daarvan is zand één van de voordeligste. Het voordeel is dat als de bodem van de kruipruimte door de jaren heen weer verzakt, u deze voordelig weer bij kunt laten vullen.

  Hoe gaat het in zijn werk?

  Aan de hand van de oppervlakten en de hoogte worden door ons de kuubs bepaald die nodig zijn om uw kruipruimte weer op peil te krijgen. Vervolgens komt er een vrachtwagen met een slang, die met een speciale blaastechniek uw kruipruimte weer tot op de juist hoogte opgevuld.

  Zand ophogen voor uw woning?

  Benieuwd wat de kosten zijn voor het ophogen van uw kruipruimte met zand? Vul het contactformulier in! Isoleerwel komt graag geheel vrijblijvend bij u langs voor advies en het opstellen van een offerte op maat. U heeft binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

  Neem direct contact met ons op!

  Gratis kruipruimte-check laten uitvoeren?

  De specialisten van Isoleerwel komen gratis bij u langs om uw woning te inspecteren en advies te geven.
  Vul het formulier in op de pagina. U heeft binnen 24 uur een reactie! (op werkdagen)

  Overige diensten

  Isoleerwel

  Contact

  Isoleer Wel

  Tiendweg 37d
  Krimpen aan de Lek
  Zuid Holland
  2931LC

  Tel: 0180 853 920

  info@www.isoleerwel.nl

  Copyright © 2018 COBUS! All rights reserved.