• Vragen? Bel 0180 - 85 39 20

  Schelpen

   

  Waarom bodemisolatie met Schelpen?

  De bodem van uw kruipruimte kan met verschillenden materialen worden geïsoleerd. Dit materiaal (schelpen)worden voornamelijk gekozen, omdat het een natuurproduct is. De voorraad  in de zee is oneindig,  waardoor het onbeperkt van de zeebodem gewonnen kan worden.

  Ze worden, voor ze in de kruipruimte worden toegepas, eerst grondig gespoeld en gewassen. Ze isoleren iets, maar helpen vooral bij het vochtprobleem in de kruipruimte.

  Hoe gaat het in zijn werk?

  Aan de hand van de oppervlakten en de hoogten van de te isoleren ruimten, worden door ons de kuubs bepaald die nodig zijn om een  juiste laagdikte te krijgen. Voor het blazen van het materiaal in de kruipruimte komt er een vrachtwagen  met een lange slang. Deze heeft een speciale blaastechniek, waarmee er via het kruipluik een laag schelpen in de kruipruimte wordt geblazen.

  Schelpen isolatie voor uw woning?

  Benieuwd wat de kosten van schelpen voor uw woning zijn? Vul het contactformulier in! Isoleerwel komt graag geheel vrijblijvend bij u langs voor advies en het opstellen van een offerte op maat. U heeft binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

  Neem direct contact met ons op!

  Gratis kruipruimte-check laten uitvoeren?

  De specialisten van Isoleerwel komen gratis bij u langs om uw woning te inspecteren en advies te geven.
  Vul het formulier in op de pagina. U heeft binnen 24 uur een reactie! (op werkdagen)

  Overige diensten

  Isoleerwel

  Contact

  Isoleer Wel

  Tiendweg 37d
  Krimpen aan de Lek
  Zuid Holland
  2931LC

  Tel: 0180 853 920

  info@www.isoleerwel.nl

  Copyright © 2018 COBUS! All rights reserved.