• Vragen? Bel 0180 - 85 39 20

  PIR isolatie

   

  Wat is PIR isolatie?

  Deze isolatie bestaat uit platen gemaakt van hard schuim. PIR is de verbeterde variant van de bekende PUR-schuim op het gebied van brandveiligheid. Omdat de isolatieplaten in de fabriek ontwikkeld worden hebben ze een perfecte dichte structuur en ontstaat er massa-isolatie. De platen zijn gecoat met  een laagje aluminium waardoor ze geen vocht kunnen aantrekken. Ook zijn de isolatieplaten niet  aantrekkelijk voor ongedierte, zoals muizen en ratten.

  Isolatie waarde van de isolatie.

  PIR isolatieplaten zijn in veel verschillende dikten te verkrijgen, zo kunnen wij zelfs isoleren met isolatie platen van 120mm dik, deze hebben een isolatie waarde van 5.4 Rc. De meest gangbaren isolatieplaten hebben een dikte van 60mm en een isolatiewaarde van 2.6 Rc.

  Hoe wordt het toegepast?

  Bij het isoleren van de vloer met de isolatieplaten worden de platen op maat gesneden en tegen de onderzijde van de vloer bevestigd. De naden rondom het leidingwerk word netjes afgewerkt met PUR schuim. Deze vorm van isolatie kan zowel bij houten- als betonnen vloeren worden toegepast.

  PIR isolatie voor uw woning?

  Benieuwd wat de kosten van PIR isolatie voor uw woning zijn? Vul het formulier hiernaast in! Isoleerwel komt graag geheel vrijblijvend bij u langs voor advies en het opstellen van een offerte op maat. U heeft binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

  Neem direct contact met ons op!

  Gratis kruipruimte-check laten uitvoeren?

  De specialisten van Isoleerwel komen gratis bij u langs om uw woning te inspecteren en advies te geven.
  Vul het formulier in op de pagina. U heeft binnen 24 uur een reactie! (op werkdagen)

  Overige diensten

  Isoleerwel

  Contact

  Isoleer Wel

  Tiendweg 37d
  Krimpen aan de Lek
  Zuid Holland
  2931LC

  Tel: 0180 853 920

  info@www.isoleerwel.nl

  Copyright © 2018 COBUS! All rights reserved.