• Vragen? Bel 0180 - 85 39 20

  Kalkkorrels

   

  Waarom Bodemisolatie met kalkkorrels?

  In sommige regio’s in Nederland zijn bodemverzakkingen bijna onvermijdelijk. In extreme gevallen zakt de bodem ruim 30 cm per jaar! Bij huizen ontstaat er dan snel schade, doordat de woning niet mee zakt. Hierdoor kunnen er veel problemen ontstaan zoals de riolering die afbreekt in de buitenmuur en bestrating die wegzakt. Ook kan het zijn dat er in de kruipruimte altijd een laagje water blijft staan. De oplossing is het ophogen van de kruipruimte.

  Waarom ophogen met Kalkkorrels?

  Het ophogen van uw kruipruimte met kalkkorrels is qua kosten één van de middenklassen vergeleken met andere materialen. De korrels komen vrij als restproduct van waterontharding bij een drinkwaterbedrijf, hierdoor wordt het milieu dus minimaal belast en kiest u hier voor een natuurproduct. Het bijkomende voordeel is dat de kalkkorrels een iets isolerende werking hebben, zoals schelpen. Daarintegen zijn kalkkorrels een stuk voordeliger in aanschaf.

  Hoe gaat het in zijn werk?

  Aan de hand van de oppervlakten en de hoogte worden door ons de kuubs bepaald die nodig zijn om uw kruipruimte weer op peil te krijgen.  Vervolgens komt er een vrachtwagen met een slang, die met een speciale blaastechniek uw kruipruimte weer tot op de juist hoogte opgevuld.

  Kalkkorrels voor uw woning?

  Benieuwd wat de kosten van de korrels voor uw woning zijn? Vul het contactformulier in! Isoleerwel komt graag geheel vrijblijvend bij u langs voor advies en het opstellen van een offerte op maat. U heeft binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

  Neem direct contact met ons op!

  Gratis kruipruimte-check laten uitvoeren?

  De specialisten van Isoleerwel komen gratis bij u langs om uw woning te inspecteren en advies te geven.
  Vul het formulier in op de pagina. U heeft binnen 24 uur een reactie! (op werkdagen)

  Overige diensten

  Isoleerwel

  Contact

  Isoleer Wel

  Tiendweg 37d
  Krimpen aan de Lek
  Zuid Holland
  2931LC

  Tel: 0180 853 920

  info@www.isoleerwel.nl

  Copyright © 2018 COBUS! All rights reserved.