• Vragen? Bel 0180 - 85 39 20

  HR Grafiet isolatieparels

   

  Waarom bodemisolatie met HR Grafiet isolatieparels?

  De parels trekken geen vocht aan en zijn erg ligt van gewicht, waardoor ze kunnendrijven op het eventueel vocht in de kruipruimte en vormt ze een laag van isolatie. HR (Hoog Rendement) Grafiet isolatieparels zijn kleine pareltjes gemaakt van EPS (Expanded Polystyrene) in grafiet-kleur, deze kleur zorgt ervoor dat de parels meer warmte kunnen aantrekken dan witte isolatieparels.

  De parels kunnen in elke (ook zeer krappe) kruipruimte worden geblazen en is een voordelige en snelle manier van isoleren. Met de laagdikte die isoleerwel aanbrengt wordt er een isolatiewaarde gehaald van 3.5 Rc.

  Hoe gaat het in zijn werk?

  Eerst wordt de bodem van de kruipruimte vrijgemaakt van oneffenheden en waar nodig geëgaliseerd. Met een speciale inblaasmachine wordt er een laag van 20-30 cm parels op de bodem van de kruipruimte geblazen. Door het lichte gewicht van de isolatieparels kunnen ze gemakkelijke egaal verspreid worden.

  HR Grafiet isolatieparels voor uw woning?

  Benieuwd wat de kosten van deze isolatie voor uw woning zijn? Vul het contactformulier in! Isoleerwel komt graag geheel vrijblijvend bij u langs voor advies en het opstellen van een offerte op maat. U heeft binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

  Neem direct contact met ons op!

  Gratis kruipruimte-check laten uitvoeren?

  De specialisten van Isoleerwel komen gratis bij u langs om uw woning te inspecteren en advies te geven.
  Vul het formulier in op de pagina. U heeft binnen 24 uur een reactie! (op werkdagen)

  Overige diensten

  Isoleerwel

  Contact

  Isoleer Wel

  Tiendweg 37d
  Krimpen aan de Lek
  Zuid Holland
  2931LC

  Tel: 0180 853 920

  info@www.isoleerwel.nl

  Copyright © 2018 COBUS! All rights reserved.