• Vragen? Bel 0180 - 85 39 20

  Dakisolatie

  Voor ieder seizoen is goede dakisolatie een must! Warme lucht stijgt altijd naar boven. De reden dat de ruimtes op zolder vaak veel warmer zijn dan bijvoorbeeld uw woonkamer. Wanneer uw dak  niet goed geïsoleerd is, verliest uw woning veel warmte op koude dagen. In de zomer vangt uw woning veel warmte wanneer er geen goede dakisolatie aanwezig is. De warme buitenlucht kan immers gemakkelijk naar binnen komen.

  Voordelen

  Waarom zou u voor deze vorm van isolatie kiezen? Het biedt een aantal voordelen:

  • Besparing op de energiekosten: u verdient de kosten voor de isolatie in zo’n 6 jaar terug.
  • Beter energielabel voor uw woning
  • Aangename temperatuur in uw woning (met name de zolder)

  Wat kost het?

  De kosten voor het plaatsen van de isolatie verschilt per woning. De afmetingen en het type isolatie bepalen de prijs. Benieuwd wat dakisolatie voor uw woning kost? Vraag vrijblijvend een offerte op!

  Type dakisolatie

  De isolatie kan op twee verschillende manieren worden toegepast, namelijk aan de binnenzijde van het dak en aan de buitenzijde van het dak. Lees hieronder wanneer u kiest voor dakisolatie aan de binnenzijde van het dak of aan de buitenzijde van het dak.

  Binnenzijde dakisolatie

  Isolatie aan de binnenzijde van dak is voor de meeste woningen een prima oplossing en is een stuk voordeliger dan isolatie aan de buitenzijde van het dak.

  Het nadeel van isolatie aan de binnenzijde van het dak is dat u een stuk ruimte verliest. Daarnaast zal de hele zolder ontruimt moeten worden wanneer de isolatie geplaatst wordt. Is de zolder compleet ingericht? Dan kunt u ervoor kiezen om de isolatie aan de buitenzijde van het dak te laten plaatsen.

  Buitenzijde dakisolatie

  Isolatie aan de buitenzijde van het dak vraagt om een hogere investering, maar het is wel gemakkelijker. Er wordt geen ruimte verloren in huis. Daarnaast kan de isolatie ten alle tijde geplaatst worden en hoeft de zolder niet ontruimt te worden.

  Bij het plaatsen van de isolatie aan de buitenzijde van het dak vervangen we direct de goten en de dakpannen. Het betreft vaak een complete dakrenovatie. De isolatie is in 1,5 week tijd geplaatst.

  Wat kost het om dakisolatie te laten plaatsen?

  De hoogte van de kosten voor dakisolatie in uw woning hangt af van verschillende factoren. Laat de specialisten van Isoleerwel langskomen voor een gratis controle van uw woning en ontvang een vrijblijvend advies. Vul het contactformulier in. U heeft binnen 24 uur een reactie!

  Ons werkgebied voor dakisolatie is de regio Krimpen aan de Lek. Hier vallen dus ook de plaatsen Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Gouda en Dordrecht onder.

  Neem direct contact met ons op!

  Gratis kruipruimte-check laten uitvoeren?

  De specialisten van Isoleerwel komen gratis bij u langs om uw woning te inspecteren en advies te geven.
  Vul het formulier in op de pagina. U heeft binnen 24 uur een reactie! (op werkdagen)

  Overige diensten

  Isoleerwel

  Contact

  Isoleer Wel

  Tiendweg 37d
  Krimpen aan de Lek
  Zuid Holland
  2931LC

  Tel: 0180 853 920

  info@www.isoleerwel.nl

  Copyright © 2018 COBUS! All rights reserved.