• Vragen? Bel 0180 - 85 39 20

  Dakisolatie buitenzijde

   

  Waarom dakisolatie vanaf de buitenzijde van het dak aanbrengen?

  Als uw zolderverdieping aan de binnenzijde al afgewerkt is en tevens in gebruik is is het meestal handiger het dak van buiten af te laten isoleren. Dit is ook de meest effectieve manier van het isoleren van uw dak, want eigenlijk is het een complete dakrenovatie en binnen op zolder verliest u geen ruimte.

   Hoe wordt het aangebracht?

  Bij het aanbrengen van dakisolatie aan de buitenzijde van het dak worden eerst de dakpannen, de oude panlatten en de eventuele overstekken verwijderd. Daarna word op het bestaande dakbeschot isolatie-platen bevestigd. Als de platen goed liggen en aansluiten, worden de oude pannen teruggeplaatst of kunt u zelfs gelijk nieuwe pannen laten plaatsen. Aangezien het gehele dak een stukje omhoog komt door de dikte van de aangebrachte isolatie, zullen ook de overstekken, goten en dergelijke aangepast worden. De gehele klus kunnen wij in ongeveer 1,5 week realiseren.

  Dakisolatie voor uw woning?

  Benieuwd wat de kosten zijn voor het isoleren van uw dak? Vul het contactformulier in! Isoleerwel komt graag geheel vrijblijvend bij u langs voor advies en het opstellen van een offerte op maat. U heeft binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

  Neem direct contact met ons op!

  Gratis kruipruimte-check laten uitvoeren?

  De specialisten van Isoleerwel komen gratis bij u langs om uw woning te inspecteren en advies te geven.
  Vul het formulier in op de pagina. U heeft binnen 24 uur een reactie! (op werkdagen)

  Overige diensten

  Isoleerwel

  Contact

  Isoleer Wel

  Tiendweg 37d
  Krimpen aan de Lek
  Zuid Holland
  2931LC

  Tel: 0180 853 920

  info@www.isoleerwel.nl

  Copyright © 2018 COBUS! All rights reserved.